Kvinde sigtet for tre drab og ét drabsforsøg på under et halvt døgn

En kvinde i sluttyverne er sigtet for på et halvt døgn at have dræbt tre personer på Nykøbing Falster Sygehus.

Allerede mandagen efter den weekend, hvor en kvindelig sygeplejerske er sigtet for at have dræbt tre personer på Nykøbing Sygehus, blev hun anholdt. De mistænkelige dødsfald skete mellem klokken 19 den 28. februar og klokken syv den 1. marts. (Foto: Simon Læssøe © Scanpix)

En kvindelig sygeplejerske i sluttyverne er sigtet for på under et halvt døgn at have dræbt tre personer og forsøgt at dræbe en på Nykøbing Falster Sygehus den 28. februar.Det kom frem under kæringen af varetægstfængslingen i Østre Landsret fredag formiddag.Fredag blev den sigtede kvinde fremstillet i Østre Landsret, efter hun kærede varetægstfængslingen i sidste uge, hvor hun også skiftede forsvarsadvokat.Lukkede og dobbeltlukkede døreGrundlovsforhøret blev foretaget for dobbeltlukkede døre. Derfor har der ikke hidtil været detaljer fremme om, hvad sigtelsen konkret har indeholdt.

Under fremstillingen fredag blev der nedlagt navneforbud og retssagen foregik "kun" under lukkede døre. Derfor blev sigtelsen for første gang læst højt for offentligheden.Drabene er efter politets opfattelse sket med intravenøs væske.Tidspunktet for drabene og drabsforsøget er ifølge sigtelsen foregået mellem klokken 19 den lørdag 28. februar og klokken 7 om morgenen søndag den 1. marts.Kvinden nægter sig skyldig.Vendte hovedet væk fra pårørendeDR's reporter på stedet beskriver hende som fattet og kølig under retsmødet.

- Hun vendte hovedet væk fra de pårørende og pressen, men fokuserede på et punkt i væggen. Hun virkede ikke påvirket af situationen, men var meget velsoigneret i grå bluse, sorte jeans og øreringe, fortæller DR Journalist Henrik Søren Hansen, som var med under retsmødet, inden dørene blev lukket.

Facebook
Twitter