Kvindelig ansat på bosted stukket ned af beboer

Den ansatte er i stabil tilstand, oplyser politiet.

En kvindelig ansat på et bosted i Birkerød er her til formiddag blevet stukket i ryggen med en steakkniv af en mandlig beboer.

Det skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Overfaldet blev anmeldt til politiet klokken 11.18, og der blev derefter sendt en ambulance, en lægeambulance samt adskillige patruljer til stedet.

Klokken 11.41 blev den formodede gerningsmand, en 24-årig mandlig beboer, anholdt nær bostedet. Politiet oplyser, at kvinden er i stabil tilstand, og at de pårørende er underrettet.

- I løbet af i dag skal vi afhøre relevante personer og sikre tekniske spor fra stedet. I morgen formiddag skal den formodede gerningsmand så højst sandsynligt fremstilles i grundlovsforhør, og af hensyn til efterforskningen har jeg ikke flere kommentarer, før det formodede grundlovsforhør er afsluttet, fortæller leder af personfarlig efterforskning fra Nordsjællands Politi, politikommissær Henrik Gunst, i pressemeddelelsen.

Kommune: Alt vores fokus er på den ansatte

I Rudersdal Kommune bekræfter de, at kvinden er uden for livsfare.

- Vi er selvfølgelig meget optagede af, hvordan hun har det, og hvordan vores medarbejdere og de andre beboere i har det. Alt vores opmærksomhed går på, at vi skal støtte dem allesammen, siger Birgitte Lundgren, der vicekommunaldirektør i kommunen.

Hvad gør I konkret for at støtte dem?

- Vi tilbyder alt det kriseberedskab, vi har til rådighed. Men først og fremmest har vores fokus indtil videre været på den pågældende medarbejder, der er blevet stukket med en kniv, siger hun.

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til 1212@dr.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt

DR Nyheder følger sagen