Kvinder snydt ved brystforstørrende operationer

En række danske kvinder er blevet groft snydt, efter de købte en brystforstørrende operation på Glostrup Privathospital.

Flere hundrede kvinder fik andre brystimplantater, end de havde fået at vide, ved en operation på Glostrup Privathospital. (© DR)

En række danske kvinder er blevet groft snydt, efter de købte en brystforstørrende operation på Glostrup Privathospital.

I hemmelighed har lægen bag hospitalet udskiftet det brystimplantat, han havde lovet kvinderne, med en billigere og ukendt model fra Sydkorea afslører Ekstra Bladet.

Ifølge avisens oplysninger har manøvren sparet lægen for op mod en halv million kroner.

500 kvinder købte i foråret en brystforstørrende operation af Brian Lerche, der driver Glostrup Privathospital i København.

Under tre informationsmøder i Glostrup og Aarhus lovede lægen kvinderne, at de ville få implantater af det engelske mærke Nagor. Men i hemmelighed fik kvinderne pludselig en meget billigere model - og lægen fortalte ikke åbent om, at han havde skiftet produkterne ud.

Forbrugerrådet kalder sagen helt grotesk og opfordrer politikerne til at stramme kravene til denne type af operationer:

Lægen siger i dag til Ekstra Bladet, at han nok burde have informeret kvinderne. Men han mener ikke, at de har fået et dårligere produkt, selv om den nye og ukendte model er markant billigere i indkøbspris

Facebook
Twitter