Lærer undskylder pinlig takketale til Bondo

En takketale og gaveoverrækkelse til lærerformand Anders Bondo Christensen under dagens store demonstration endte med at blive en tåkrummende oplevelse.

- Hva' fuck sker der?

Sådan startede Maria fra VUC takketalen til lærerforeningens formand Anders Bondo Christensen under dagens store lærerdemonstration, hvor 40.000 lærere var mødt op fra hele landet.

Men hvad der skulle have været en munter og stolt takketale og gaveoverrækkelse til formanden, endte med at blive en tåkrummende oplevelse, for flere af dagens demonstranter på Christiansborg Slotsplads.

Knepper arrangørerne i røven

Maria havde af arrangørerne fået 30 sekunder til at takke Anders Bondo Christensen og overrække en gave på vegne af lærere fra hele Danmark.

- Kære arrangørere, jeg er ked af at kneppe Jer i røven, jeg kan ikke gøre det på 30 sekunder. Og undskyld til Jer i trafikken der bliver forsinket. Send mig en hademail, dem er vi så vant til at håndtere som skolelærere, sagde hun og forsatte:

- Den bøde jeg lige om lidt indkasserer for civil ulydighed, den tager jeg rigtig gerne imod, og jeg betaler den. I sender den bare direkte til Østerbro.

Ekstra Bladet og BT fik en verbal sviner

Flere af de demonstrerende begyndte at buhe, over talerens sprogbrug. Og efter hun havde afleveret gaven, en kuffert med lækkerier til Anders Bondo, fik til Ekstra Bladet og BT en verbal sviner med på vejen:

- Vi har fucking fået nok, i knepper os bagfra, sluttede hun af på scenen inden en anden tog over.

Undskylder på Facebook

Kort efter Maria var gået af scenen, skrev hun en besked på en takkegruppe til Anders Bondo Christensen på Facebook. Gruppen har samlet over 2000 lærere, der takker Anders Bondo Christensen for sit arbejde.

- UNDSKYLD... Undskyld til jer alle. Jeg ved ikke, hvad der skete for mig. Undskyld, skriver hun og forsætter:

- Jeg er på vej hjem for at skrive de ord ned, som var intentionen. Ingen af jer skal stå inde for noget som helst af det, jeg sagde. Undskyld!

Lærer: Du var en katastrofe

Over 300 har torsdag aften svaret på hendes Facebook-besked, en af lærerne skriver:

- Er du sød at sende den undskyldning ud til samtlige aviser - du var en katastrofe!

Mens en anden lærer skriver:

- Hvor var det pinligt! Total skamplet på en ellers super demonstration, som for alle andres vedkommende blev holdt i en sober og værdig tone.

En tredje lærer har ondt af ham, som takketalen var til, Anders Bondo Christensen, som stod på scenen under hele seancen:

- Tænk, at een person kan ødelægge det for så mange. Og stakkels ANDERS BONDO!!! Skam dig!

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk