Lærerformand: Jeg manglede situationsfornemmelse

Lærerforeningens formand erkender nu, at han har manglet situationsfornemmelse i sagen om lejlighederne i Lærerstandens Brandforsikring.

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, forstår, at medlemmerne er frustrerede. (Foto: Linda Henriksen © Scanpix)

Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen erkender nu, at han har manglet situationsfornemmelse i sagen om lejlighederne i Lærerstandens Brandforsikring, LB.

I søndags kom det frem, at lejlighederne fortrinsvis er givet til selskabets medarbejdere og ikke dets medlemmer. Blandt andet har Anders Bondo Christensen to sønner sikret sig to af de attraktive lejligheder.

- Jeg kan naturligvis godt forstå, at medlemmer føler stor frustration, hvis de selv eller deres børn har stået på venteliste i meget længere tid end mine børn. I den sag har jeg klart manglet situationsfornemmelse. Det har ført til, at der nu tales om pampertendenser, siger Anders Bondo Christensen.

Bestyrelse mødes

LB's bestyrelse mødes onsdag og her vil sagen helt givet komme op. Lærerformanden opfordrer bestyrelsen til mere åbenhed om administrationen af de over 400 lejligheder.

- Det må være åbenlyst for enhver, at proceduren for administrationen skal være kendt af medlemmerne. Det er også de signaler, flere bestyrelsesmedlemmer har sendt forud for mødet, siger han.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter