Langfingret nordmand under sofa på Dragsholm Slot

En 35-årig nordmand blev af politiet trukket frem under sofa på Dragsholm Slot, hvor han havde gemt sig efter adskillige bedragerier.

En 35-årig nordmand blev af politiet trukket frem under sofa på Dragsholm Slot, hvor han havde gemt sig efter adskillige bedragerier. (Foto: Trine Warrer Juul)

Politifolk måtte midt på eftermiddagen trække en nordmand frem i dagens lys - efter at han havde gemt sig under en sofa på Dragsholm Slot.

Den 35-årige nordmand havde allerede aftenen før indlogeret sig på hotellet. Men personalet havde studset over, at manden ankom helt uden bagage - og var derfor bange for, at der var tale om en bedrager. Og derfor blev politiet så alarmeret hen på eftermiddagen i går.

Politifolkene fandt så en norsk indregistreret Mercedes på parkeringspladsen - som var efterlyst i Norge. Til gengæld var der sat en seddel på døren til mandens værelse om at han ikke ville forstyrres. Og da nordmanden så kort tid efter blev halet ud fra under sofaen, klappede fælden.

Han havde nemlig adskillige spærrede kontokort i lommerne. Og desuden var flere af slottets kostbare genstande på mystisk vis havnet i hans bil.

Og som om der ikke var sigtelser nok, viste en nærmere gennemgang, at manden få dage forinden var smuttet fra en regning på 1.800 kroner på Vallø Storkro.

Politiets jurister skal nu tage stilling til, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør - eller om han skal løslades efter dagens afhøringer.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk