Leicester gav pengene 1.500 gange igen: Claus vinder 112.500 kroner

For en heldig oddset-spiller gav Leicesters Premier League-mesterskab bonus

Mandag aften tilbragte Claus Guldborg Hansen alene foran tv-skærmen iført sin Leicester-trøje. Det blev en mandag ud over det sædvanlige. (Foto: © Claus Guldborg Hansen (Privatfofo))

Kasper Schmeichel er ikke den eneste dansker, der blev forgyldt, da Leicester mandag aften vandt den engelske Premier League i fodbold.

I Nykøbing Falster kunne en familiefar fejre en gevinst på 112.500 kroner, da Chelsea spillede 2-2 mod Tottenham og dermed sendte mesterskabet til Leicester.

- Jeg havde 75 kr. tilbage på min Oddset-konto. Dem satte jeg på Leicester, fordi jeg var blevet momentant fan af dem. På det tidspunkt var der odds 1.500 på et mesterskab, så sandsynligheden for, den ville gå hjem, var meget lille, siger Claus Guldborg Hansen til DR Nyheder.

Det var i oktober, hvor Kasper Schmeichels klub var begyndt at røre på sig. Men det var stadig tidligt på sæsonen, så ingen troede for alvor på, at opkomlingene ville gå hele vejen og vinde Premier League.

- Det har været helt vildt… det er en vild fornemmelse at sidde med nu, lyder det fra den glade vinder, det netop har modtaget en mail fra Danske Spil med overskriften ’Tillykke, du har vundet’.

Og pengene? De skal fornuftigt bruges til at finansiere et hus, fortæller Claus Guldborg Hansen.

- Men vi har aftalt i familien, at vi også skal mærke, at det er gået godt. Derfor skal vi ud og købe computere til børnene, det har de nemlig ønsket sig, siger den forudseende – eller heldige – oddset-spiller.

Der er kun én bagside af medaljen, bemærker han. At oddse bliver næppe det samme igen.

- Det kommer nok aldrig til at ske igen. Nu vil man kontinuerligt jage det her skøre odds resten af sit liv. Men det her spil, det kommer garanteret kun én gang i ens levetid.

Til gengæld har det været sjovere end nogensinde at se fodbold, konstaterer han. Særligt på en mandag, hvor 75 bliver til 112.500 kr.