Libyske oprørere åbner kontor i København

I dag åbner et libysk oprørskontor i København for libysk frihedsgruppe, der støtter oprørerne i Libyen.

Mustafa Ali er formand for frihedsgruppen The Libyen Observatory, der i dag åbner kontor i København for at hjælpe oprørerne i Libyen.

I dag åbner et kontor et København, hvor den libyske frihedsgruppe The Libyen Observatory vil have til huse de næste tre måneder.

Det er Mellemfolkeligt Samvirke, der har stillet kontorlokaler, møbler og computere til rådighed i en periode på tre måneder.

- Vi er meget glade for at kunne hjælpe dem i deres arbejde for at få demokrati i Libyen. Vi håber selvfølgelig, at det arbejde hurtigst muligt får meget mere medvind end i øjeblikket, siger politik- og kampagnechef i Mellemfolkeligt Samvirke Nils Brøgger Jakobsen til DR Nyheder.

Kæmper for demokrati i Libyen

The Libyan Observatory for Democracy and Human Rights er en nyligt dannet paraplyorganisation og ngo. Den består af forskellige grupper af libyske frihedskæmpere, der er gået sammen, selv om de har forskellig politisk baggrund.

De har dog alle det til fælles, at de kæmper for demokrati og mod Muammar Gaddafi, og at de gerne vil hjælpe den hårdt trængte befolkning i Libyen.

- Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe libyerne. De har brug for hjælp nu, der er mangel på både medicin og mad flere steder, og det vil vi prøve at hjælpe med fra vores nye kontorer i København, siger formanden for frihedsgruppen, Mustafa Ali til DR Nyheder.

Facebook
Twitter