Line Bauns rejse afsløret af Se og Hør: Fik mistillid til kæresten og de nærmeste

Ved at overvåge tv-værtens kreditkort kunne Se og Hør to gange bringe historier om Line Baun Danielsens private rejser med kærester.

Se og Hør fik ifølge anklageren udleveret 35 kreditkorttransaktioner om tv-værten Line Baun Danielsen, der her ses ved en gallapremiere. (Foto: © Morten Germund, Scanpix)

Tv-værten Line Baun Danielsen blev i dag afhørt i retten i forbindelse med Se og Hør-sagen.

Hun er en af de mange kendte danskere, hvis kreditkort-transaktioner er blevet overvåget af Se og Hørs såkaldte 'tys-tys-kilde'.

Selv følte hun sig beluret, krænket og vred, da det kom frem, at hendes kreditkort var blevet overvåget, og at oplysningerne var blevet solgt til Se og Hør.

- Jeg havde simpelthen ikke fantasi til at forestille mig, at oplysningerne om, hvor jeg var, var blevet tilvejebragt på anden måde, end ved at nogen havde sladret, forklarede hun.

- Det var kvalmende.

For Line Baun Danielsen betød overvågningen blandt andet, at rejser med to kærester blev til historier i Se og Hør.

I 2008 var det en tur til Berlin med politikeren Morten Helveg Petersen (R), der blev forsidemateriale, og i 2010 var det en rejse til Sardinien med en ny kæreste, der blev til en otte siders stor historie med dertilhørende billeder.

- Det kan ikke være mere afklædende og afslørende, end det var. Der var kyssebilleder, billeder, hvor jeg er ved at skifte en bikinitop, og billeder, hvor vi talte meget tæt, siger Line Baun Danielsen.

Tv-værten forklarede også, at hun troede, rejsen var blevet afsløret ved, at nogle af hendes nærmeste havde talt over sig, eller at hendes kæreste måske havde sladret til ugebladet.

- Det skabte mistillid, forklarede hun.

Efter afsløringerne af hvordan Se og Hør rent faktisk havde fremskaffet oplysningerne om hendes rejser, blev Line Baun Danielsen paranoid og kiggede sig ekstra over skulderen.

I retten kunne anklager Morten Frederiksen vise en oversigt over Line Baun Danielsens kreditkorttransaktioner, som blev udleveret til Se og Hør. I alt 35 transaktioner fra maj 2008 til juli 2010.

Efter spørgsmål fra forsvarer Michael Juul Eriksen forklarede anklager Morten Frederiksen dog, at det var forkert, hvis han havde sagt, at kreditkortoplysningerne var afgørende for, at Se og Hør fandt parrets hotel i 2010. Han tilføjede dog også, at oplysningerne havde betydning i forhold til at finde frem til rejsemålet.