Lokalsamfundet hårdt ramt efter 9-årig piges død i traktorulykke

En pige mistede fredag livet i en traktorulykke på en skole i Gug. I dag var der informationsmøde på skolen.

En 10-årig pige mistede fredag livet i en traktorulykke ved Gug Skole. (© dr)

En blot 9-årig pige mistede i går livet i en tragisk ulykke på Gug Skole i udkanten af Aalborg.

Pigen befandt sig ifølge Nordjyllands Politi i et buskads tæt ved skolen, da hun blev påkørt af en traktor, som var i gang med at udføre et stykke arbejde på skolens område.

Lørdag blev skolen holdt åben for forældre og børn med tilknytning til skolen i Gug.

Det fortæller konstitueret skoledirektør i Aalborg Kommune, Jakob Ryttersgaard.

- Vi har holdt skolen åben fra klokken ni til seksten. Klokken ti i formiddags havde vi et informationsmøde, hvor vi gentog informationsmødet fra fredag for de forældre, der ikke havde mulighed for at deltage i går, siger Jakob Ryttersgaard.

- Der har været flere forældre og børn til informationsmødet, der både har fået talt med hinanden og de psykologer, der har været til stede.

Flere møder i næste uge

Politi og redningsmandskab blev tilkaldt umiddelbart efter fredagens ulykke, men kunne ved ankomsten til Gug Skole konstatere, at den unge pige var død som følge af ulykken, der har ramt lokalsamfundet hårdt.

- Det er jo en frygtelig, frygtelig hændelse. Alle har været enormt berørt af situationen. Vi fornemmer i alle de dialoger og snakke, vi har, at folk er enormt berørte, siger Jakob Ryttersgaard.

- Forældrene vil modtage besked om, hvordan mandagen vil komme til at forløbe. Og hvordan vi vil håndtere de efterfølgende dage. Der vil også være et opsamlingsmøde for nogle af de børn, der har været meget tæt på den tragiske hændelse.

Opdateret 4.3.2019: Pigen, der omkom ved ulykken, er ni og ikke ti år, som politiet først oplyste. Det er nu rettet.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter