Lundin anker ikke

Den livstidsdømte Peter Lundin har besluttet ikke at anke sin straf til Højesteret. Dermed er der sat punktum for sagen om drabene på Marianne Pedersen og hendes to sønner, Dennis og Brian.<P/> Peter Lundins forsvarer advokat Bjørn Lund Hansen siger til Ekstra Bladet at hans klient ikke regner med at Højesteret vil give ham en mildere straf og at han nu ønsker ro om sagen.

Den livstidsdømte Peter Lundin har besluttet ikke at anke sinstraf til Højesteret.

Dermed er der sat punktum for sagen om drabene på MariannePedersen og hendes to sønner, Dennis og Brian.

Peter Lundins forsvarer advokat Bjørn Lund Hansen siger tilEkstra Bladet, at hans klient ikke regner med at Højesteret vilgive ham en mildere straf og at han nu ønsker ro om sagen.

Advokaten siger til Ritzau, at Peter Lundin nu håber på at fålov til at afsone sin straf i Anstalten ved Herstedvester, hvor hanregner med at kunne sidde i fred.

Under politiets efterforskning af sagen sad Peter Lundin enovergang i Statsfængslet i Vridsløselille, og her blev hanoverfaldet af de andre fanger.

- Folk, der på den ene eller anden måde har forgrebet sig modbørn, de kan nemt blive udsat for ting og sager. Men der har ikkeværet nogle problemer eller antydninger af overfald, mens han(Lundin red.) har siddet i Herstedvester, forklarer Bjørn LundHansen og fortsætter:

- Størstedelen af klientellet på Herstedvester er jo selv blevetdømt for - måske ikke noget tilsvarende - men i hvert fald fornoget, der er ekstremt, og mange af dem er sådan lidt psykiskafvigende. Så de er ikke nogle hårde typer, der absolut skal væreoverfanger i forhold til andre.

Det er Kriminalforsorgen, der i sidste ende afgør, hvor PeterLundin skal afsone sin livstidsstraf. Men Kriminalforsorgen udtalersig ikke om specifikke personsager, så det var ikke muligt onsdagat få bekræftet, om Peter Lundin får lov at blive i Anstalten vedHerstedvester.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk