Lykke Friis hjælper Ritt

Ny tænketank skal hjælpe overborgmester Ritt Bjerregaard med at skabe en dynamisk hovedstad. Prorektor Lykke Friis skal lede tænketanken.

Københavns overborgmester Ritt Bjerregaard har udpeget en ny tænketank, der skal hjælpe hende i bestræbelserne på at skabe mere udvikling og dynamik i København.

Ritt Bjerregaard har udnævnt prorektor ved Københavns Universitet, Lykke Friis, til leder af den erhvervspolitiske tænketank.

Oprettelsen af tænketanken sker ifølge Ritt Bjerregaard i "erkendelse af at erhvervslivet har utroligt mange berøringsflader og behov".

Nye kræfter efter et år

Tænketanken skal arbejde i et år, hvorefter arbejdet skal evalueres. Meningen er, at nye kræfter tilsluttes efter det første års arbejde

- Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har tænkt mig udpege dygtige mennesker til at arbejde for København, og derefter gøre som regeringen og ignorere deres råd. Jeg har bedt engagerede mennesker om at pege på nye og gerne ukonventionelle muligheder for at hjælper erhvervsudviklingen i København, så vi kan leve op til Københavns potentiale og skabe flere arbejdspladser og flere muligheder i København, siger Ritt Bjerregaard (S), overborgmester i København.

Udover Lykke Friis er Mette Kirstine Agger, adm. dir, 7TM Pharma, Rosan Bosch, billedkunstner, Lise Egholm, skoleinspektør, Alfred Johansen, adm. dir., Irma, Lene Lande, forskningschef novozymes, Nanna Mik-Mayer, adjunkt CBS, Chris Mottes, adm. dir., Deadline Games og Dennis Nielsen, ejer, Installers A/S udpeget.

Facebook
Twitter