Mads og Viktor løb med kronprinsen: Det var rigtig fedt

Folk til Royal Run i Aarhus fik både selfier og highfives med kronprins Frederik, da han løb endnu en mil.

Mads og Viktor Mikkelsen fra Randers havde taget turen til Aarhus for at løbe Royal Run, og de kom i samme heat som kronprinsen. (Foto: Kasper Thulstrup © dr)

Der var tusinder af mennesker på gaderne og højblå himmel i dag i Aarhus, hvor anden etape af løbe-eventet Royal Run løb af stablen.

Hvor kronprinsen under sin universitetstid i byen nød en relativt anonym tilværelse, var der var ikke meget anonymitet i dag, da han sammen med flere hundrede studerende løb en mil, eller præcis 1609 meter. Det var anden løbetur i dag for kronprinsen, der skød royal Run i gang i Aalborg tidligere på morgenen.

Med ude på løbeturen sammen med kronprinsen var blandt de mange hundreder andre Mads og Viktor Mikkelsen, der havde taget turen fra Randers for at være med til at fejre kronprinsen.

Savnede en fem kilometer-rute

Far og søn havde fået muligheden for at løbe i samme heat med kronprinsen.

- Vi så ham ikke rigtig på ruten, men han stod, da vi kom i mål, så vi fik hilst på ham og sagt tillykke, sagde far Mads Mikkelsen efterfølgende.

Hvordan er det at komme tilbage til Randers og sige, at man har løbet med kronprinsen?

- Det er fedt. Det er rigtig fedt.

Begge var enige om, at det havde været en rigtig god og dejlig oplevelse at løbe med til Royal Run.

- Det er rigtig godt sat op, og det er godt arrangeret. De 1,6 kilometer er lidt for lidt - der skulle have været en 5'er. 10 kilometer er for meget, 1,6 er for lidt, men det var rigtig fedt og masser af tilskuere og god stemning, lød det fra familien Mikkelsen.

Nød at løbe i vante omgivelser

Mange løb og tog selfier, men kronprinsen tog det hele med et smil og vinkede til de mange fremmødte, og det var en glad kronprins, der løb i sin gamle hjemby.

- Det er skønt, og downtown Aarhus har jeg aldrig rigtig løbet i før, så det var nyt for mig, men det var i vante omgivelser og med glade mennesker, lød det fra kronprinsen, der gav highfives til mange af de fremmødte løbere.

Næste stop for kronprins Frederik er Esbjerg, hvor han skal løbe endnu en mil - dagens tredje.

Facebook
Twitter