Mand anholdt for to drab Sjælland

To kvinder er fundet dræbt på to forskellige adresser.

Det ene af drabene er sket i Ruds Vedby, der ligger i Vestsjælland cirka 20 kilometer fra Slagelse. (Foto: Rene Lind © Byrd)

Der er her til morgen fundet to kvinder dræbt på to forskellige adresser i henholdsvis Ruds-Vedby og Kundby på Sjælland.

Efter politiets vurdering er der sammenhæng mellem de to drab. En 39-årig mand er anholdt.

- Det er min opfattelse, at der er tale om to ulykkelige sager, der er foregået i et meget snævert miljø, siger politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at de for nuværende ikke har flere kommentarer til sagen.

Flere medier har her til morgen kunnet fortælle, at politiet var i gang med en større aktion i Ruds Vedby. Politiet havde dog på daværende tidspunkt ikke nogen kommentarer til sagen.

Havde en familiemæssig relation

På et pressemøde ved Næstved politistation klokken 12 fortæller politiet ifølge TV 2, at den 39-årig mand har en familiemæssig relation til de dræbte uden at udybbe nærmere.

Politiinspektør Kim Kliver fortæller videre, at de to dræbte er henholdsvis 31 og 35 år.

Ligeledes er det kommet frem, at politiet talte med den formodede gerningsmand inden anholdelsen.

Politiet vil dog ikke spekulere i, hvad motivet er bag drabene. Ligeledes ønsker de ikke at fortælle, hvordan de to kvinder er blevet dræbt.

- Det er en usædvanlig hændelse, når der bliver slået to mennesker ihjel med så kort mellemrum, siger Kim Kliver på pressemødet.

Den 39-årige mand vil blive fremstillet i grundlovsforhør klokken 18 i dag. Efterforskningen bliver forankret i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, og Midt- og Vestsjællands Politi kommer til at bistå med efterforskningen.

Her kan du se, hvor de to drab har fundet sted.

Ved du noget om sagen? Skriv en mail til journalist Emil Ingvorsen på emii@dr.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

DR Nyheder følger sagen

Facebook
Twitter