Mand dræbt af knivstik i Slagelse

En 31-årige mand blev tirsdag aften dræbt af knivstik i Slagelse. Manden blev dræbt ved 21-tiden i en lejlighed på Jernbanegade i den centrale del af byen. Politiet kender ikke motivet til drabet.

Politiet i Slagelse efterlyser tre personer i forbindelse med knivdrabet på en 31-årig mand tirsdag aften. (Foto: Asger Ellekrog)

En 31-årige mand blev tirsdag aften dræbt af knivstik i Slagelse. I den forbindelse efterlyser politiet i Slagelse tre personer.

De tre blev set løbe fra Jernbanegade ind ad en smøge ved Vestsjællands Centeret og forsvandt i retning mod Torvegade, oplyser politiet.

Den 31-årige blev stukket ihjel ved 21-tiden tirsdag i en lejlighed på Jernbanegade 20. Ifølge Ritzaus oplysninger var der flere personer til stede i lejligheden. En af dem

alarmerede
en forbipasserende fodgænger og råbte, han skulle tilkalde en ambulance.

Efterlyser tre mænd

De tre efterlyste er alle mænd og beskrives som:

A: arabisk/tyrkisk

udseende
, 15-20 år, 172-180 cm, spinkel/almindelig af bygning. Mørkt/sort, kraftigt hår, ca. tre cm langt. Iført mørkeblå, langærmet hættetrøje, muligvis lys skrift på brystet og mørke benklæder med hængerøv.

B: arabisk/tyrkisk

udseende
, 15-20 år, 175-180 cm, almindelig af bygning, sort hår, muligvis iført grå/mørk hættetrøje.

C: somalisk

udseende
, 15-20 år, 180-190 cm bygning, tynd/mager bygget. Kort, sort, krøllet hår. Iført langærmet, kraftig hættetrøje med noget rødt på hætten og øverste del af brystpartiet samt mørke store bukser med hængerøv.

Facebook
Twitter