Mand og bil set ved Emilie Mengs findested: Nu efterlyser politiet flere vidner

Politiet vil gerne høre fra en traktorfører og andre bilister, der har været ved Regnemarks Bakke 10. juli 2016.

Politiet efterlyser flere vidner i sagen om den dræbte teenager Emilie Meng, der forsvandt fra Korsør station den 10. juli 2016 klokken 4 om morgenen efter en bytur.

- Vi vil gerne i kontakt med alle personer, der har været ved Regnemarks Bakke søndag den 10. juli om morgenen mellem kokken 7 og 9, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Politiet vil også gerne tale med folk, der har kørt på Vestre Ringvej samme morgen.

Det var ved Regnemarks Bakke i Borup på Sjælland, at liget af Emilie Meng blev fundet i julen sidste år - omkring et halvt år efter at hun forsvandt.

Vidne: En mand bar noget tungt

I sommer efterlyste politiet en lys bil, muligvis en Hyundai i30, som var set ved Korsør Station den nat, Emilie Meng forsvandt.

I kølvandet på efterlysningen fik politiet mange henvendelser.

En af dem kom fra et vidne, der har set en lys bil parkeret i området ved Vestre Ringvej samme morgen, som Emilie Meng forsvandt.

Bilen holdt mærkeligt parkeret ved nedkørslen fra Vestre Ringvej til Regnemarks Bakke og ikke på den parkeringsplads, folk normalt bruger, hvis de går tur i området.

- Vidnet bemærker en mindre eller mellemstor personbil, som er lys og virker støvet, holde atypisk ved nedkørslen til Regnemarks Bakke. Vidnet bemærker også, at der uden for bilen, som står med åben bagklap, står en person, formentlig en voksen mand, som bliver bemærket løfte på noget tungt, fortæller Søren Ravn-Nielsen.

Billedet viser politiets rekonstruktion af, hvordan bilen ifølge vidnet var parkeret ved nedkørslen til Regnemarks Bakke fra Vestre Ringvej. Foto: Politi

Traktor kørte også i området

Politiet ved ikke, om der er tale om gerningsmanden og gerningsmandens bil eller et vidne.

Samtidig ved politiet ikke med sikkerhed, om det er den samme lyse bil, som er set ved Korsør Station.

- Det er en mulighed. Man kan sagtens nå at køre fra Korsør til Borup på den tid, der går fra, at Emilie forsvinder klokken 4 søndag morgen og til det tidspunkt omkring kokken 7:30 samme dag, hvor den her bil bliver iagttaget, siger Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Politiet vil gerne høre fra alle, der har opholdt sig i området om morgenen den 10. juli 2016, for der har været andre trafikanter.

Vidnet har blandt andet fortalt politiet, at hun og en anden bil kørte efter en langsom traktor på Vestre Ringvej, da hun selv var i området.

Henvendelser skal rettes til politiet på telefon 114.

Tidslinjen

  • Emilie Meng forsvandt klokken 4 søndag morgen den 10. juli 2016 fra Korsør Station efter en bytur i Slagelse.

  • Juleaftensdag den 24. december 2016 bliver liget af Emilie Meng fundet i en sø ved Regnemarks Bakke nær Borup.

  • Ifølge politiet blev Emilie Meng anbragt i søen kort efter sin forsvinden. Politiet oplyste også, at hun havde været udsat for en forbrydelse.