Mand sigtet for chikanekørsel

Politiet sigter en 29-årig mand for at bringe andres liv i fare ved en trafikulykke, der i går kostede en 26-årig kvinde livet.

En 26-årig kvinde mistede livet ved ulykken (arkivfoto). (© Corbis RF/Scanpix)

En 29-årig mand er blevet anholdt og sigtet for at have bragt andres liv i fare ved en trafikulykke på Vestmotorvejen ved Ringsted i går eftermiddags.

Tre biler var involveret i ulykken, der kostede en 26-årig kvinde livet. Ulykken skete ifølge politiet, fordi manden chikanerede en anden bilist på motorvejen.

Manden blev så irriteret over at måtte træde på bremsen i overhalingssporet, fordi en 26-årig mand fra Jylland med lidt lavere fart var i gang med en overhaling. Kvinden var passagerer i sidstnævnte bil.

Satte farten ned på motorvejen

Det førte til, at de to mænd med fingertegn og blink med lygterne heftigt gjorde opmærksom på, hvad de mente om hinanden. Og det endte med, at den 29-årige i sin irritation kørte ind foran den anden og tvang farten ned til næsten ingenting.

Det betød, at den bagerste bil blev påkørt bagfra af en tredie bil med omkring 120 kilometer i timen. Og den 26-årige kvinde, som var passager i den jyske bil, mistede livet ved sammenstødet.

Politiet mener, at føreren af Audien, der kørte forrest, kørte på en sådan måde, at han var skyld i ulykken. Han fremstilles onsdag i grundlovsforhør ved Retten i Køge.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk