Maskerede mænd skød efter kvinde ved Slagelse Sygehus

Kvinden, som blev skudt efter, er uskadt, oplyser politiet til DR Nyheder.

Det var ved denne parkeringsplads, at skyderiet fandt sted i aftes. Politiet havde afspærret området i morges, men afspærringerne er igen ophævet. (Foto: © Camilla Faurholdt-Löfvall/DR Nyheder, DR Nyheder)

En 23-årig kvinde blev sent i aftes forsøgt skudt i sin bil af to maskerede mænd, oplyser Sydsjællands Politi.

Episoden fandt sted i området omkring Slagelse Sygehus på Vestsjælland. Kvinden blev ikke ramt, men politiet har fundet flere skudhuller i hendes bil.

Det var kvinden selv, som kontaktede politiet klokken 22.38.

- Vi fik en anmeldelse fra kvinden om en eller anden form for skudafgivelse mod det køretøj, hun kom kørende i på en parkeringsplads, siger efterforskningsleder Steen von Würden.

Det lykkes ifølge Steen von Würden kvinden at undslippe uskadt fra stedet.

Politiet var her til morgen stadig til stede ved sygehuset for at sikre sig tekniske spor og afhøre vidner. Først på morgenen havde man afspærret stedet, men afspærringerne er ophævet igen.

- Det er for tidligt at fastslå årsagen til skudafgivelsen. Det skal vi se på de kommende timer. Vi skal have afklaret, om det er en tilfældighed, eller om man har genkendt hende eller bilen, siger Steen von Würden.

Politiet har intet andet signalement af gerningsmændene, end at de var maskerede. Derfor vil man gerne tale med vidner, som har befundet sig i området omkring sygehuset klokken 22.30-23.00 i går aftes.