Merete Eldrup stopper på TV2

Den administerende direktør bliver dog på sin post, til hendes afløser er fundet.

Merete Eldrup vil fremover hellige sig til bestyrelsesarbejde. (Foto: Thomas lekfeldt © Scanpix)

TV2's administrerende direktør, Merete Eldrup, har på et bestyrelsesmøde i dag meddelt, at hun ønsker at forlade sin stilling.

Det skriver TV2 i en pressemeddelelse.

Hun bliver dog som administrerende direktør, indtil TV2 har fundet hendes afløser. Merete Eldrup har været øverste chef i TV2 i 11 år, men ønsker nu at bruge sin tid på bestyrelsesarbejde.

Om sin afgang siger Merete Eldrup:

- Jeg har elsket min tid på TV2, og det er derfor også en meget svær beslutning, jeg har truffet. Jeg har dog den indstilling, at man har godt af at rykke sig selv nye steder hen, og selvom det kan være svært at finde den helt rette timing for den slags store beslutninger, så er nu et godt tidspunkt. Både for TV2, som økonomisk, indholdsmæssigt og strategisk står rigtigt stærkt, og for mig selv, siger hun og fortsætter:

- Jeg ønsker at være mere aktiv i bestyrelsesarbejde og tror på, at jeg vil få glæde af at skrue mit arbejdsliv sammen på en ny måde de kommende år, siger Merete Eldrup, der i dag er medlem af bestyrelsen hos Nykredit, Rambøll og Gyldendal.

Bestyrelsesformand Jimmy Maymann sender rosende ord til den afgående direktør.

- I en situation som denne glædes man over, at TV2 har et stærkt ledelsesteam og en masse dygtige medarbejdere, og vi ser derfor fortrøstningsfuldt på fremtiden på trods af, at vi mister en dygtig direktør i Merete. Det glæder mig, at hun bliver på posten, indtil vi har fundet den rette afløser, hvilket illustrerer hendes professionalisme og veneration for TV2, siger han i pressemeddelelsen.

Facebook
Twitter