Millioner fundet støbt ned i betongulv

Politiet har fundet henved 10 millioner kroner støbt ned i et betongulv i Københavns Sydhavn, skriver Ekstra Bladet. Politiet vil ingenting sige, men efter al sandsynlighed er der tale om nogle af de 41 millioner, som i november sidste år blev stjålet fra en pengetransport.

Politiet har fundet omkring 10 millioner kroner støbt ned i etbetongulv i Københavns Sydhavn, skriver Ekstra Bladet.

Kriminalinspektør Willy Eliasen fra Glostrup Politi vil overforRadioavisen hverken be- eller afkræfte fundet, men siger:

- Af efterforskningsmæssige grunde vil jeg ikke udtale mig.

Det er det eneste han siger. Både når DR Nyheder spørger ham, omdet er rigtigt, at der er fundet ti millioner kroner, og når hanudspørges, om han så helt vil afkræfte det opsigtsvækkendefund.

Rygterne har gået om fundet i Københavns Sydhavn gennem nogledage, fortæller en af beboerne, Evan Trane, til Radioavisen.

Hvis der er fundet et stort millionbeløb, så er det gennembrud ibestræbelserne på at opklare danmarkshistoriens største røveri. 41millioner kroner blev stjålet fra en pengetransport af den ene afchaufførerne.

Kort tid efter røveriet i november blev to unge mænd, AndrewJohannison og Tim Hansen, sigtet og varetægtsfængslet for røverietmod pengetransporten, men pengene er stadig ikke fundet.

Kernen i Ekstra Bladets oplysninger er, at en håndfuld af de 16kriminalbetjente, der arbejder med sagen, forleden gik ind i etlille grønt træskur i en sejlklub i Sydhavnen i København. Herfandt de en taske støbt ned i betongulvet med "ustyrligt mangepenge" som avisens kilde kalder det. De ustyrligt mange pengeskulle altså betyde ti millioner kroner.

Politiet leder nu efter en navngiven person, som måske kansættes i forbindelse med nedstøbningen. Politiet har i løbet af deseneste dage talt med flere medlemmer af sejlklubberne iområdet.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var det politiets egetarbejde, der førte til fundet af pengene. Det er altså ikke dusørenpå fire millioner kroner, der har resulteret i et tip fra enborger, men politiets ihærdige eftersøgning i Sverige ogDanmark.

Facebook
Twitter