To millioner kroner røvet fra pengetransport

En maskeret mand slap her til aften væk med omkring to millioner kroner, da han begik røveri mod en pengetransport fra firmaet Dansikring. Røveren satte sig ind på passagersædet og truede chaufføren med en pistol.

En maskeret mand slap væk med omkring to millioner kroner, dahan begik røveri mod en værdi- og pengetransport fra firmaetDansikring.

Røvere i en falsk politibil standser en bil fra PostDanmark i Københavns Lufthavn og forsvinder med 5,5 millionerkroner i finske mark.Dec.1998

Påskens omsætning i Bilka i Tilst ved Århus bliver røvetaf en mand, der holder en af Danske Banks pengetransporter op.Udbyttet bliver 7,5 millioner kroner.April1992

Røveri mod en af Danske Banks pengetransporter i Lyngby.De to røvere får et udbytte på 8,3 millioner kroner.Marts1983

Røvere får over 9 millioner kroner, da de standser enpostvogn nær Hillerød.Marts2000

November 2000

Danmarkshistoriens største røveri, hvor enpengetransport fra S & P Security Services bliver tømt for 39mio. kr.

De størstekup: Pengetransporter

Efter at chaufføren havde været inde og hente penge i enNetto-forretning i Hillerødgade på Nørrebro kravlede røveren ind påpassagersædet på transporten.

Truede med pistol

- Han truede ham med ensølvfarvet pistol, hvorefter de kørte lidt rundt og endte vedRødkildevej i Københavns nordvestkvarter. Her beordrede røverenchaufføren til at blive liggende inde bag i pengetransporten og toghans to mobiltelefoner fra ham. Herefter snuppede røveren pengeneog løb væk igennem en park, siger kriminalpolitiets centralevagtleder på Københavns Politigård.

Omstændigheder endnu uafklarede

De nærmereomstændigheder ved røveriet, herunder hvordan røveren fik pengeneop af den værdiboks, som de blev transporteret rundt i, var mandagaften ikke nærmere afklaret.

Røveren beskrives som sidst i 30'erne, spinkel og ca. 180 cmhøj. Han var iført mørke joggingbukser, en sort dynejakke og lysesko. Han havde en hætte trukket ned over hovedet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk