'Min far og de dyre damer': Måske var far aldrig lykkelig

Mens farens forbrug af dyre damer vokser tiltagende, braser sønnen Ulriks illusioner om det perfekte barndomshjem

Ulriks forældre - den gang alt tilsyneladende var godt

-Far har altid gået forrest, konstaterer Ulrik Einer Ehrhorn Gutt-Nielsen, der forsøger at forstå sin parkinson-ramte fars forfald med dokumentaren "Far og de dyre damer". Her skildrer sønnen Ulrik blandt andet , hvordan hans far, Lars Ehrhorn- Nielsen, langsomt ruineres af sin jagt på lykken med den ene prostituerede kvinde efter den anden.

Ulriks far har ellers altid været en stærk mand, som Ulrik har set op til. Sammen med Ulriks mor har faren skabt de perfekte rammer i det trygge barndomshjem på Fremtidsvej nummer 48 .

Dengang på Fremtidsvej nummer 48, hvor alt tegnede godt for familien Ehrhorn-Nielsen

Men da moderen dør og farens parkinson- sygdom bliver stadig værre, søger Ulriks far, Lars, nye og dyre udfordringer. Han søger lykken i prostituerede, som ender med at plukke ham for flere hundrede tusinde kroner. Et faktum, som Ulrik flere gange forsøger at få sin far til at forstå - uden held.

Ulriks far har brugt tusinder og atter tusinder på prostituerede - penge han ikke har, men som han blandt andet har lånt af Ulrik

Til sidst når Ulrik til den triste konklusion, at hans far, dengang Ulrik troede, at faren var aller mest lykkelig, måske aldrig var så lykkelig en mand endda.

Ulrik prøver at forstå sig på sin fars udskejelser og når frem til konklusionen: Måske var den far han altid har kendt aldrig lykkelig