- Min hund så også meteoren

7-årige Amalie skrev selv ind til DR og fortalte, at hun på en gåtur i aftes så en meteor på oplyse himlen. Hunden, Eastwood, blev bange og ville hjem, fortæller hun.

Amalie Møller på 7 år og hendes hund Eastwood var ude og gå, da en meteor pludselig oplyste himlen. De så den begge to, fortæller Amalie. (© DR)

Et kort øjeblik blev himlen lyst op, og nat blev til dag, da 7-årige Amalie Møller i aftes var ude og gå sammen med sin far og familiens hund, Eastwood.

- Jeg så et blåt, turkis og grønt lys. Min far troede det var fyrværkeri og jeg troede det var en lygte, der var gået ud, fortæller Amalie Møller fra Nødebo til dr.dk/nyheder.

Det var dog hverken fyrværkeri eller en lygte, men en meteor der oplyste himlen over Nødebo, hvor Amalie Møller bor.

Eastwood blev bange

Glimtet varede kun et øjeblik. Eller i den tid det tager for Amalie at sige dik, dik, som hun selv forklarer det. Derfor synes hun også, at det var specielt heldigt, at hun var ude, hvor hun kunne se meteoren.

- Det var så flot, og jeg tænkte, hvor er jeg heldig, fortæller 7-årige Amalie, der selv skrev ind på dr.dk/nyheders kommentarfelt og fortalte om sin oplevelse.

Men de var ikke alle tre lige begejstrede for meteoren, fortæller Amalie. Hendes islandske fårehund, Eastwood, begyndte pludselig at trække voldsomt hårdt i sin snor.

- Min hund den så det også. Men den blev bange og ville pludselig bare hjem, fortæller 7-årige Amalie.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter