Ministeriers hjemmesider hacket

Både Indenrigs- og Sundhedsministeriets og CPR-kontorets hjemmesider er blevet invaderet af hackere, som tilsyneladende kommer fra Tyrkiet. En del af siderne er blevet erstattet med "suck denmark" eller Fuck Denmark.

Flere officielle hjemmesider - heriblandt Indenrigs- og Sundhedsministeriets hjemmeside - har i nat været udsat for angreb fra hackere. Fuck Denmark" har de blandt andet skrevet. (© Indenrigs- og Sundhedsministeriet)

Indenrigs- og Sundhedsministeriets hjemmeside og flere af de internetsider, man kan komme videre til derfra, er blevet invaderet af hackere.

Det gælder blandt andet CPR-kontorets hjemmeside.

Fuck Denmark

Ved opslag på siderne får man beskeden Hacked by P4R4DOX - turkish og så meddelelserne enten "suck denmark" eller "Fuck Denmark".

Opslagene gentages adskillige gange ned ad hele venstrespalten på hjemmesiderne.

Ved at klikke på dem bliver man ført videre til en række hovedområder, hvor overskriften er erstattet med samme besked, som på forsiden.

Preben Andersen, der er leder af IT-sikkerhedsorganisationen CERT, fortæller, at flere danske hjemmesider er blevet hacket de seneste dage, efter balladen om nye Muhammed-tegniner er begyndt:

- Det er den omtale, der er af Danmark i udlandet, som gør, at nu bliver de vrede på os igen, men dog ingenlunde i det samme omfang som i den seneste Muhammed-bølge, siger han.

Facebook
Twitter