Mørklægger sag om politiskud

En mand blev sent i aftes skudt i hovedet af en betjent i Nordjylland. Statsadvokatens repræsentant vil ikke udtale sig om sagen.

En mand blev sent i aftes skudt i hovedet i Vadum i Aalborg. Statsadvokaten vil ikke sige, hvad der er sket i sagen. (© Locaeyes)

En mand blev ramt i hovedet, da han sent i aftes blev skudt af en betjent ved Vadum nord for Aalborg. Han er dog uden for livsfare, oplyser politiet.

- Han havde truet med at slå sin eks-kæreste ihjel. Situationen udviklede sig, og det endte med, at han blev skudt, siger vicepolitiinspektør Torben Jensen fra Nordjyllands Politi.

Vil ikke udtale sig

Manden blev dog ikke skudt på kvindens bopæl, men i nærheden af flyvestation Aalborg tæt ved Vadum. Hvordan det kom så vidt, var det endnu ikke muligt at få oplyst.

Som altid når politiet bruger skydevåben, er det statsadvokaten, der skal undersøge sagen, og derfor vil Torben Jensen ikke fortælle, hvad der skete.

Det vil den statsadvokatassessor, der natten til tirsdag var på politigården i Aalborg for at indlede undersøgelsen, heller ikke. Han forlod politigården med besked om, at han ikke vil udtale sig om sagen.

Facebook
Twitter