Motorvej befriet for 25 ton tung betonklods

E45-motorvejen er genåbnet i det sydgående spor ved Hedensted, efter en betonklods spærrede vejen mandag.

En svær transport tabte mandag en lidt speciel last. En 25 tons tung og 33 meter lang betonklods. Ulykken skete lidt over 09.00, og trafikken kom i gang igen lige før kl 13.00. Ulykken skete mellem Hedensted og Vejle i sydgående spor. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Efter mere end fire timer med en prop i det sydgående spor på den trafikale hovedåre i Jylland - motorvejen E45 - ved Hedensted nær Vejle, er der nu åbnet igen for bilister.

Kort efter klokken ni mandag morgen væltede en 25 ton tung betonklods af en lastbil og spærrede motorvejen.

- Jeg har netop talt med min indsatsleder, og han siger, at der nu er åbnet for trafik igen. Der ligger dog stadig betonelementer i siden, som vi skal have væk senere, siger vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi til Ritzau.

25 ton

Betonklodsen er 33 meter lang og vejer op mod 25 ton. Politiet var derfor magtesløse, indtil en kran kunne løfte klodsen væk.

- I aften og nattetimerne vil vi så få fjernet betonelementerne helt, fortæller vagtchefen.

Politiet fik meldingen om den tabte betonklods klokken 09.06 mandag morgen. Bilister blev dirigeret fra ved Hedensted og på motorvejen igen ved Hornstrup.

Ingen kom til skade ved ulykken, og politiet skal nu se nærmere på, hvorfor den tonstunge betonklods havnede på kørebanen.

Tidligere mandag spærrede en væltet lastbil Lillebæltsbroen, da den væltede om på siden i det ene spor. Broen er åbnet igen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk