Muslimernes Fællesråd chokeret

Muslimernes Fællesråd er rystet og chokeret over terrorplanerne mod Danmark. Det er uforeneligt med Islam, udtaler rådet.

Talsmand for Muslimernes Fællesråd, Zubair Butt Hussain, fordømmer terrorplanerne mod Danmark og opfordrer til, at vi alle står sammen mod terrroren. (© DR)

Muslimernes Fællesråd er chokeret og rystet over, at to personer tilsyneladende planlagde terroraktioner mod specifikke mål i Danmark.

- Danmarks sikkerhed ligger os lige så tungt på sinde som enhver anden borger. Et angreb mod et hvilket som helst mål er det samme som et angreb på hele samfundet og dets borgere, og derfor er vi naturligvis lettede over at et forestående terrorangre synes afværget, siger Zubair Butt Hussain, der er talsmand for Muslimernes Fællesråd til DR Nyheder.

Det skal bruges konstruktivt

Muslimernes Fællesråd understreger, at en handling af den karakter vil være i direkte strid med Islams grundprincipper og kerneværdier.

Enhver terrorhandling er og bliver uforenelig med Islam!

- Det her rammer os alle. Derfor skal vi bruge det konstruktivt og stå sammen mod det uanset politik, religion og hudfarve, siger Zubair Butt Hussain til DR Nyheder.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk