Nichedating boomer: Vi ved, hvad vi vil have. Sexolog kalder det trist.

Vi vil ikke have hvem som helst, når vi leder efter kæresten. Antallet af nichedating-sites boomer og der kommer hele tiden nye til.

Vi vil ikke have hvem som helst, når vi leder efter kæresten. Antallet af nichedating-sites boomer og der kommer hele tiden nye til.

Hvad enten man leder efter en date, sex eller den eneste ene - så er der et hav af muligheder.

For den smukke, kloge eller fysisk aktive

Der er singleplus, hvis du er gået fra din ægtefælle, elitedaters.dk, hvis du er veluddannet, fitnessdating.dk for de fysisk aktive, farmerdating.dk, hvis du er vild med landlivet, beautifulpeople.dk for de super smukke og vitoriamilan.dk, hvis du har lyst til et sidespring.

Og det hitter, at du kan målrette din søgning efter samvær, og finde nichesider som disse. Så meget, at mere end 500.000 danskere besøger datingsites i løbet af en måned. Det viser nye tal fra Danske Medier.

Nyeste skud på dating stammen

Mulighederne er mange for at finde et forum, der passer specifikt på det, du søger. Senest skud på stammen er hjerneskade-dating, der giver hjerneskadede mod på at finde kærligheden.

Det kan altså lade sig gøre, at finde det man søger på mange forskellige måder og på baggrund af mange forskellige behov.

Men det virker ikke nødvendigvis at hjælpe kærligheden i gang på den måde.

Vi skal møde hinanden i virkeligheden

Sexolog og parterapeut Dianna Alexandersen synes ikke, at det er overraskende at så mange nichedater. Men hun mener, at det er trist, at vi er begyndt at jagte så specifikt istedet for at gå ud i den virkelige verden.

- Lige børn leger ofte bedst, og nichestederne gør, at vi kan finde dem, der har samme værdier som os selv. Men kærligheden bliver først rigtig vækket, når vi får brugt vores sanser ude i den virkelige verden, siger Dianna Alexandersen.

Og i en verden hvor du let kan vælge til og ikke mindst fra på baggrund af overfladiske kriterier, kan det ifølge Dianna Alexandersen være svært at vide, om det overhovede er i denne niche din match findes.

- Kærlighed skal ikke bare bestilles på nettet eller findes i et forum. Det er et godt sted at søge inspiration, men gå ud og flirt med hinanden, det er meget sjovere, og det er her, vi virkelig kan mærke hinanden, siger Dianna Alexandersen.

Facebook
Twitter