Noter om reaktioner i Emilie Meng-sag forsvundet

Natteravne i Korsør har mistet noter om Emilie Meng-sagen, hvor forskellige reaktioner var skrevet ned.

Frivillig til vands, fod og hesteryg deltog i eftersøgningen af Emilie Meng. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

I ugerne efter 17-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør Station tidligt søndag 10. juli 2016, søgte hundredvis af frivillige efter hende.

Også den frivillige organisation Natteravnene i Korsør var aktive i den indsats.

De gik fra dør til dør i både Korsør og på Halsskov for at spørge folk, om de havde set eller vidste noget. Det skriver Sjællandske.

Natteravne er en frivillig organisation, der arbejder lokalt for at skabe tryghed især for børn og unge. Det gør de ved en forebyggende synlig tilstedeværelse i det offentlige rum.

Med sig rundt på ruten havde Natteravnene en plakat, der viste et billede af forsvundne Emilie Meng.

De optegnelser over reaktioner er nu formentig blevet stjålet ved et indbrud i det hus på Korsør Fæstning, hvor Natteravnene har deres base.

Stemte dørklokker da hun forsvandt

Kasserer hos Natteravnene Benjamin Erichsen forklarer til Sjællandske, at det udelukkende var underlige reaktioner, som de havde noterede sig.

- Vi stemte jo dørklokker i hele Korsør, da hun forsvandt. Vi medbragte plakaten med hendes billede og efterlysningen af hende og spurgte så, om folk havde set hende eller vidste noget.

- Hvis folks reaktioner var mærkelige, så skrev vi det efterfølgende ned. Det er disse optegnelser, vi har fået stjålet, siger han til Sjællandske.

Han tilføjer, at Natteravnene for længe siden har tilbudt politiet oplysningerne, men at ordensmagten aldrig kom og hentede dem.

Juleaftensdag den 24. december 2016 blev liget af Emilie Meng fundet i en sø ved Regnemarks Bakke nær Borup.

/ritzau/

Facebook
Twitter