Ny alvorlig faldulykke i metroen

En ung mand blev i morges alvorligt kvæstet i en faldulykke i den københavnske metro. Manden fik overbalance på næstnederste rulletrappe i metroen på Kongens Nytorv og faldt fem meter ned. Ifølge vidner var den unge mand "temmelig beruset".

En ung mand blev i morges alvorligt kvæstet i en faldulykke iden københavnske metro.

Den unge mand var kort før kl. fem på vej ned på perronen påKongens Nytorv metrostation. Han var på vej hjem sammen med firekammerater, som han havde været i byen med.

Den unge mandfik tilsyneladende overbalance og faldt omkring fem meter ned © DR

På næstnedernste rulletrappe fik han overbalance, mens han læsteen avis og faldt fem meter ned.

Da ambulancefolkene nåede frem, var han bevidstløs og politietvurderer, at hans tilstand var alvorlig. Ifølge vidner var den ungemand "temmelig beruset", da ulykken skete.

Tredje faldulykke

I september sidste år døde en 26-årig mand, da han ligeledesmistede balancen på Nørreport Metrostations rulletrappe og faldt 11meter ned.

Og i maj omkom en 17-årig dreng, da han faldt ned fra etgelænder på stationen på Kgs. Nytorv.

Efter den seneste dødsulykke blev det besluttet, at der i løbetaf foråret 2004 skulle opsættes faste gelændere langsrulletrapperne og skarpe kanter på stationernes rækværker.

Driftsdirektøren i Ørestadsselskabet Per Als afviser, atrulletrapperne er farlige ved almindelig brug, men sikkerheden skalalligevel forbedres

Facebook
Twitter