Ny femdøgns-udfordring til Søren Jacobsen: Vejret i weekenden bliver...dyrisk

Tv-meteorologen får smidigt selskab under afvikling af den klassiske femdøgns-prognose.

Han bliver udsat for lidt af hvert, DR Vejrets rutinerede tv-meteorolog Søren Jacobsen. Og det fortsætter tilsyneladende.

På sommerturen rundt langs Marguerit-ruten har han blandt andet leveret femdøgns-prognosen ombord på Danmarks hurtigste rutsjebane i Djurs Sommerland.

Onsdag var holdet bag ‘Vores vejr’ nået til Givskud Zoo ved Vejle. Midt i safariparken blev Søren Jacobsen kastet ud i endnu en ‘femdøgns-udfordring’. Testen går ud på, om tv-værten kan levere en vejrmæssig femdøgnsudsigt- uanset hvad der sker omkring ham.

Mætte slanger var med

Undervejs fik han uventede besøg fra safariparkens to kongepythoner. De to damer, der i øvrigt dagen før behørigt blev fodret med seks mus hver, er normalt en del af den zoologiske haves undervisningsafdeling.

Dyrepasser Jacques og dyrlæge Ditte Sandgreen sørgede for, at hverken dyr eller tv-vært kom til skade i forløbet. De to kongepythoner er henholdsvis 16 og 17 år gamle og hører til safariparkens sjældenheder i den forstand, at dyrene i Givskud Zoo oftest har pels og går rundt på en savanne.

Hvordan mødet med slangerne gik - og hvordan vejret i øvrigt bliver i weekenden - kan du se i videoen over denne artikel.

DR Vejrets tur langs Margueritruten fortsætter i de kommende dage. Torsdag besøger karavanen Sønderborg. Du kan se 'Vores vejr' på hverdage klokken 18.55 på DR1 eller på dr.dk her.

Her kan du se, hvor DR Vejrets sommer-karavane befinder sig i de kommende uger.
Facebook
Twitter