Ny tepose uden drypperi og dikkedarer

Passionerede tedrikkere landet over får nu løst et irriterende problem: Teposen, der skal op af potten drypper og drypper. En ny trekantet drypfri trepose har set dagens lys, så nu er det slut med våde teposer i underkoppen og pletter på bordet.

Slut meddryppende teposer i koppen.

Alle inkarnerede tredrikkere kender problemet: Teposen skal opaf koppen, men den drypper uhæmmet.

Men nu skulle livet bliver lettere for tefolket. To danskere, enfar og søn, har opfundet en drypfri tepose, der forhindrer de vådeteposer i underkopen og pletter på bordet.

Efter i mange år selv at have døjet med den lille irriterendedetalje, så fik Kurt og sønnen Henrik Christensen nok.

- Som passioneret tedrikker har det altid irriteret mig, at manskal finde en underkop, et askebæger en serviet eller noget heltfjerde for at slippe af med en lille, våd klump, siger HenrikChristensen.

Trekantet tepose

De udviklede simpelthen en trekantet tepose, der nu har fået navnetTeangle. Posen er udformet, så man kan trække den tilbage ikuverten, når den er brugt. Den er endda lavet af et absorberendemateriale, så den kan ligge på et bord, uden at den drypper.

De to opfindere har fået internationalt patent på Teangle, så nuer den danske opfindelse klar til at ændre tevanerne rundt om iverden. Spørgsmålet er dog, om briterne er klare til at opgivederes elskede Lipton-tepose.

I hvert fald kan danskerne se frem til en drypfri tepause. Posenkommer på hylderne i løbet af februar.

Facebook
Twitter