Ny vejrvært på DR: Per Fløng tilbage på skærmen

Den tidligere TV2-vejrvært Per Fløng skal være nyt ansigt på DR's vejrcenter efter sommerferien.

Den tidligere TV2-vejrvært Per Fløng skal være nyt ansigt på DR's vejr efter sommerferien. (Foto: Peter Clausen © Scanpix)

Det blev ikke til mere end to års pause fra skærmen.

Den tidligere vejrvært på TV2, Per Fløng, starter nemlig som vejrvært på DR efter sommerferien og afløser dermed Majbritt Søgaard, der netop er stoppet til fordel for et job på TV2.

- Jeg har faktisk savnet vejret. Prognosemodeller, snestorme, pollental, nattefrost. Det bliver sjovt, spændende, svært, udfordrende, og jeg vil gøre mit ypperste for, at vejret bliver bedre, end det nogensinde før har været, skriver Per Fløng på sin Facebook-side om jobskiftet.

Bedste formidler

Også DR's chef for vejret, Per Bjerre, glæder sig.

- DR fik mange ansøgere efter vores opslag, både fra erfarne vejrværter og fra nye talenter. Per Fløng er valgt som den bedste formidler, skriver Per Bjerre om valget.

Flere nye værter

For nylig kunne vi her på DR præsentere to andre vejr-værter med en TV2-fortid, nemlig Cecilie Hother og Mikkel Fønsskov, der begge allerede nu kan ses på skærmen.

I de to år, han har været væk fra skærmen, har Per Fløng arbejdet som professionel fotograf, men nu er det altså tid til at komme foran linsen nok engang.

Facebook
Twitter