Nye beskyldninger i Sass-sag

Sagen om Henrik Sass Larsen og hans lokale partifælle Tommy Kamps gratis cafe-besøg i Køge vokser nu til også at omfatte betalte hotelophold.

Sagen om Henrik Sass Larsen og hans lokale partifælle Tommy Kamps gratis cafe-besøg i Køge vokser nu til også at omfatte betalte hotelophold. (Foto: DR © DR)

Sagen om S-topfiguren Henrik Sass Larsen og hans lokale partifælle Tommy Kamps gratis cafe-besøg i Køge vokser nu til også at omfatte betalte hotelophold. Det skriver B.T..

Bestyreren af Café Vanilla Murat Kitir har ud over at give gratis middage og drinks i en årrrække til Sass og Kamp også betalt for Tommy Kamps værelse på SAS Radison i forbindelse med Socialdemokraternes kongress i Aalborg i september sidste år.

Betalte for hotelværelse

Det fremgår af kvitteringen fra hotellet, at værelse 348 er reserveret af Tommy Kamp og står bestilt af Socialdemokraterne fra fredag den 24 til lørdag den 25. september til 995 kroner. Men det var café-ejeren, der betalte for værelset.

- Det var Tommy Kamp, der reserverede værelset, men jeg betalte for det kontant med 1.000 kroner. Det var en del af vores aftale om, at Tommy Kamp hjalp med udendørsbevillingen mod, at ham og hans venner spiser gratis, og når vi er nogen steder, så betaler jeg, forklarer Murat Kitir.

Ifølge Murat Kitir havde Tommy Kamp inviteret ham med til S-kongressen som gæst, fordi Murat Kitir rigtig gerne ville møde S-formand Helle Thorning-Schmidt.

Han delte således dobbeltværelse med Tommy Kamp, mens Henrik Sass Larsen sov på et andet hotel tættere på kongrescentret.

Hilste på Thorning-Schmidt

Café-ejeren fortæller, at han udover at være gæst ved kongressen også var med til Socialdemokraternes store middag om lørdagen den 25. september.

- Jeg spiste sammen med Henrik Sass Larsen, og han præsenterede mig for Helle Thorning-Schmidt oppe ved buffetten. Jeg snakkede med hende og gav hende hånden. Hun spurgte om jeg var delegeret, men Sass sagde, så at jeg kun var tilhører, forklarer Murat Kitir.

Hverken Henrik Sass Larsen eller Tommy Kamp ønsker at tale med B.T. om, hvorfor de havde inviteret Murat Kitir med til kongressen og ladet ham betale for Kamps hotelværelse.