Nye spor i Amagermandsagen

Politiet har under en ransagning hos Amagermandens søn fundet smykker fra et gerningssted for en voldtægt, som Amagermanden er dømt for.

Politiet har fundet nye spor i sagen om Amagermanden, Marcel Lychau Hansen.

Politiet har fundet nye spor i Amagermand-sagen. Det drejer sig om sølvsmykker, som Amagermanden angiveligt røvede i forbindelse med voldtægt af de fire piger på Ingolf Allé på Amager i 1995.

Ifølge Københavns Politi blev smykkerne fundet hos Amagermandens ældste søn. Det skete under den samme ransagning, hvor politiet fandt Amagermandens udsmuglede DNA midt i december.

Ifølge DR Nyheders oplysninger har de voldtagne piger i dag ved selvsyn konstateret, at smykkerne stammer fra røveriet i 1995.

- I dag blev det med sikkerhed fastslået, at smykkerne stammer fra sagen fra Ingolfs Allé. I forbindelse med voldtægterne i 1995 blev der også blev stjålet en del smykker. Nogle var helt unikke, fordi de var designet af en bestemt guldsmed. Disse smykker er i dag genkendt af ejeren, fortæller vicepolitiinspektør Jens Møller, leder af Afdelingen for personfarlig kriminalitet, Københavns Politi.

Guldsmykker stadig væk

Der blev i alt stjålet nogle guldsmykker og ca. 90 sølvsmykker. Guldsmykkerne er ikke dukket op, hvorimod alle sølvsmykkerne formentlig nu er tilvejebragt. Grundet den videre efterforskning er smykkerne dog ikke detaljeret optalt.

Der er på nuværende tidspunkt ikke sigtet nogen personer i forbindelse med sagen.

Amagermanden Marcel Lychau Hansen har indtil i morgen til at tage stilling til, om han vil anke sin livstidsdom til landsretten.

Facebook
Twitter