Nye spor i sag om gruppevoldtægt

Politiet har fået nye spor at arbejde med i sagen om weekendens gruppevoldtægt i Hammel. Fem unge mænd er set tæt ved det sted, hvor en 21-årig kvinde blev overfaldet. Det oplyser Silkeborg Politi, som meget gerne vil tale med de fem.

Politiet har fået nye spor at arbejde med i sagen om weekendensgruppevoldtægt i Hammel.

Fem unge mænd er natten til søndag set tæt ved det sted, hvor en21-årig kvinde blev udsat for gruppevoldtægt. Det oplyser SilkeborgPoliti, som meget gerne vil tale med de fem.

Nogle mænd overfaldt den 21-årige kvinde bagfra, da hun omkringklokken 03.00 natten til søndag var på vej hjem fra en veninde.

Vidner har set fem unge mænd

Kvinden blev på skift voldtaget af tre mænd og holdt fast af toandre. Mændene holdt hende for øjnene, mens overgrebene stod på, ogderfor har kvinden ikke kunnet give noget signalement afgerningsmændene. Hun kunne dog fortælle, at de talte jysk med lokaldialekt.

Vidner så omkring klokken 2.40 fem unge mænd i tyverne stige indi en rød Toyota Corolla og køre fra Østergade, idet den ene sagde:"Se at komme af sted".

Føreren af bilen havde ifølge vidner ovale briller. En anden afde unge var karseklippet og bar en hvid T-shirt med skrift. Entredje var kronraget, han var iført en T-shirt med skriften "Ice"eller "Iceman".

Håber unge vil henvende sig

Omkring 20 vidner har henvendt sig til politiet i Silkeborg, og dethar givet politiet oplysninger om flere episoder med unge mænd ityverne, der fandt sted rundt om i Hammel i løbet af natten.

Ved diskotek One var nogle unge mænd kommet i slagsmål. Herhavde den ene også været iført briller.

Også ved et pizzeria i byen var en gruppe på fem mænd i tyverneforsamlet. De førte sig ifølge vidner højrøstet frem, varhalvberusede og råbte sjofle tilbud efter forbipasserendepiger.

- Det kunne måske være de samme personer i alle tre tilfælde,siger vicekriminalinspektør Jørgen Dalsgaard.

- Vi håber, at de unge, der har været på de pågældende steder,kan genkende sig selv i signalementet, og vil rette henvendelse tilos, siger han.

Facebook
Twitter