Nye trusselsbreve til gentofteborgere

Endnu engang har en række borgere i Gentofte modtaget ubehagelige trusselsbreve, hvor de bliver truet til at betale 215.000 kroner.

(Arkivfoto) (Foto: Frank C. Müller)

Anden runde af de ubehagelig trusselsbreve, som før jul dumpede ind hos en række borgere i Gentofte, er nu begyndt at dukke op, skriver Villabyerne.

Politiet har fået henvendelse fra to borgere, som har fået endnu et brev. Denne gang med nærmere instrukser om, hvordan de 215.000 kroner skal betales. Ifølge afsenderen vil borgerne to uger efter brevet er sendt modtage en sms på mobiltelefonen, som vil indeholde nærmere instrukser.

- Vi håber, du forstår alvoren i dette, skriver afsenderne blandt andet i brevet, der også denne gang er skrevet på engelsk.

- De er skrevet i en ond og meget bydende tone, fortæller vicepolitikommissær Finn Duris.

Politi: Lad jer ikke skræmme

Ligesom ved den første runde breve, opfordrer politiet dog borgerne til ikke at lade sig skræmme af truslerne.

- Der er udelukkende tale om fup. Derfor opfordrer vi også denne gang modtagerne af brevene til at aflevere dem på politistationen, så snart de har modtaget dem, siger vicepolitikommissær Finn Duris fra Nordsjællands Politi til Villabyerne.

Hvis du har fået et brev

Trusselsbrevene sendes til politiets efterforskningsafdeling, der blandt andet undersøger brevene for dna-spor. Man skal røre så lidt som muligt ved brevet og sikre det i et plastik omslag.

FacebookTwitter