Nyt datingsite for skrukke er i luften

Er du enlig, men drømmer om den eneste ene og børn? Nyt datingsite gør det nemmere for dig at finde den rette.

Babyklar.nu springer over alt det svære ved at møde en ny, lyder det fra stifteren (© Colourbox)

Er drømmen om et barn altoverskyggende - du mangler bare lige den rette til at danne par med? Så kan der være håb på vej.

Et nyt datingsite vil gøre det lettere for folk at hoppe direkte ud i det. Babyklar.nu springer over alt det svære ved at møde en ny og begynde med at snakke om at stifte familie.

- På datingsites er det nærmest umuligt at spotte dem, der leder efter kærligheden og samtidig ønsker sig familie og børn på længere sigt. Det er, som om emnet er fuldstændig tabubelagt, siger initiativtageren Emmanuel Limal i en pressemeddelelse.

Danmarks mest skrukke mand

Emmanuel Limal, der i det daglige er fysiker, skuespiller og dramatiker, kalder sig selv for "Danmarks mest skrukke mand". Og han har selv i mange år ledt efter en kvinde, der var parat til børn.

Initiativtageren har gjort sig mange erfaringer på andre datingsites og besluttede sig for at lave et site tilpasset de behov, som han mente manglede andre steder.

- Man må gerne tale om sport og rejser, men det allermest afgørende - det, at man har den samme drøm om et familieliv - er der ingen, der tør at sige højt af frygt for at miste en potentiel date, siger han.

Babyklar.nu går i luften mandag. Emmanuel Limal bliver dog ikke den første kunde. Han har fundet sig en kæreste.

/ritzau/