Nyt skyderi på Nørrebro: To hætteklædte mænd kørte væk på knallert

Onsdag aften blev der affyret flere skud mod en bygning på Nørrebro i København. Politiet formoder, at det er banden LTF, der står bag.

På Nørrebro blev der affyret skud mod en bygning sent onsdag eftermiddag. Politiet formoder, at det er banderelateret. (© Local Eyes)

Onsdag aften blev der affyret flere skud mod en bygning på Nørrebro. Politiet mener, at skyderiet kan være banderelateret. Det fortæller Københavns Politi til DR Nyheder.

- Klokken 17.33 blev flere skud afgivet mod en bygning i Sigurdsgade. Der er ikke nogen, der umiddelbart er blevet ramt. To mænd kørte derfra på en knallert mod Fælledparken, og de var iført sorte hættetrøjer, hvilket peger på, at de kan være fra LTF (banden Loyal to Familia red.), siger vagtchef Henrik Olesen til DR Nyheder.

Politiet er ikke bekendt med, at nogen personer i den opgang, der blev skudt mod, har banderelationer.

Op mod 40 er varetægtsfængslet

Politiet i København har sammen med Vestegnens Politi og Nordsjællands Politi samt politiets særlige bandeenhed Task Force Øst på det seneste fået varetægtsfængslet op mod 40 personer i forbindelse med den verserende bandekonflikt, der netop foregår mellem banden Loyal to Familia og VHK - Værebros Hårde Kerne.

Så sent som fredag i sidste uge, blev 21 personer varetægtsfængslet.

- Men der er stadigvæk bandemedlemmer derude, og der er stadigvæk skydevåben i omløb, så det vil kunne ske. Men vi lægger vores patruljemønster, så vi prøver at få dem standset, siger vagtchefen.

Se flere billeder og video på Localeyes.dk

Facebook
Twitter