Obduktion: Pige døde af hede og tørst

Den lille pige, der torsdag blev glemt på bagsædet af sin fars bil en hel dag, døde af overophedning og væskemangel, viser obduktion.

En lille pige døde i går af tørst og varme, da hun var blevet efterladt på bagsædet af sin fars bil.

Det var en kombination af overophedning og tørst, der var årsag til, at en et-årig pige i går døde på bagsædet af sin fars bil, mens faren var på arbejde.

Det viser obduktionen af den lille pige, som efter alt at dømme forsøgte at slippe væk fra sin plads i bilen, der efter en hel dag i solen var blevet stærkt opvarmet, oplyser Nordsjællands Politi.

Glemte tilsyneladende pigen

Den 29-årige far glemte tilsyneladende alt om, at han havde sin et-årige datter med i bilen, da han i går morges kørte på arbejde i Lyngby.

Han afleverede sin tre-årige datter i børnehaven, og skulle have afleveret sin yngste datter hos en dagplejer på Midtsjælland, men faren kørte aldrig til dagplejeren.

Sigtet for uagtsomt manddrab

I stedet kørte han direkte på arbejde og efterlod sin datter i barnestolen på bilens bagsæde. Han er nu sigtet for uagtsomt manddrab.

Pigen blev efterladt i stolen ved nitiden om morgenen, men da hun blev fundet sidst på eftermiddagen, lå hun død på bilens gulv.

Vidne så pigen

- Vi har været i kontakt med et vidne, der så barnet sidde i live i stolen ved middagstid. Vidnet finder det underligt, at der sidder et barn i bilen, men slår det i første omgang hen med, at forældrene må være lige i nærheden, konstaterer vicepolitiinspektør Flemming Poulsen.

- Alligevel vender vidnet senere tilbage til bilen for at se efter barnet, men her konstaterer vidnet, at pigen ikke længere sidder i stolen og tror derfor, at alt er i orden, forklarer vicepolitiinspektøren.

Slap fri fra stolen

Men alt var ikke i orden. Pigen havde kæmpet sig ud af stolen og ned på gulvet.

Først da pigens mor sidst på eftermiddagen ville hente datteren og fik at vide, at hun ikke var blevet afleveret om morgenen, gik tragedien op for familien.

Facebook
Twitter