Offer for knivstik i Ballerup er afgået ved døden

Den 30-årige mand, der blev stukket ned i Ballerup onsdag aften er afgået ved døden. Det oplyser drabschef ved Vestegnens politi, Charlotte Skovby til DR Nyheder.

Den 30-årige mand, der blev stukket ned i Ballerup onsdag aften er afgået ved døden fredag. Det oplyser drabschef ved Vestegnens politi, Charlotte Skovby til DR Nyheder.

Den 30-årige mand er nu det tredje drabsoffer i forbindelse med skud- og knivstikkeriepisoder i Storkøbenhavn. Den 19-årige Jonathan Taboryski mistede livet fredag den 11. januar, da han blev skudt i Høje Gladsaxe, og den 27-årige Zaid Mohammed Al-Kayssi død efter at være blevet ramt af skud på Frederiksberg den 20. februar.

Kender ikke motivet

Både Al-Kayssi og Taboryski havde ifølge DR Nyheders oplysninger tilknytning til banden Værebros Hårde Kerne, men Charlotte Skovby kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt overfaldet i Ballerup onsdag aften havde noget med bandekonflikten at gøre.

- Vi ved stadig ikke, hvad der lå bag forbrydelsen, og vi efterforsker stadig, siger Charlotte Skovby, drabschef ved Vestegnens Politi, til DR Nyheder.

Manden blev fundet blødende på en parkeringsplads i Ballerup, og straks efter blev ambulance og politi tilkaldt.

Kendt af politiet i forvejen

Først var meldingen, at han var blevet skudt, men torsdag meldte politiet ud, at han er blevet stukket ned. Og politiet efterlyser stadig vidner.

- Vi har fået enkelte henvendelser, men vi søger stadig vidner. Bare nogen, der har set noget. Man må hellere ringe en gang for meget end en gang for lidt, siger hun og siger at folk skal ringe 114, hvis de har set eller hørt noget.

Overfaldet kommer ovenpå en række knivstikkeriepisder og skudepisoder i årets første tre måneder

- Han er kendt af politiet i forvejen or kriminalitet, siger Charlotte Skovby om den 30-årige mand, men vil ikke bekræfte at overfaldet er banderelateret.

Ingen mistænkte endnu

Politiet ved ikke, om overfaldet har fundet sted på den parkeringsplads, hvor manden blev fundet.

- Vi går ud fra, at det er sket der, men vi har ikke haft nogen vidner.

Politiet har ikke nogen mistænkte i sagen endnu.