To omkommet ved brand i Vamdrup

En kvinde og en mand omkom, da en voldsom brand tidligt i morges hærgede en byejendom i Vamdrup. Kriminalpolitiet undersøger de nærmere omstændigheder ved branden og får hjælp fra rigspolitiets tekniske eksperter.

Branden i Vamdrup kostede to mennesker livet. (Foto: Henning Christensen © Scanpix)

En 59-årig kvinde og en 61-årig mand omkom lørdag morgen ved en brand i Vamdrup. Politiet udelukker ikke, at der er sket en forbrydelse.

Kriminalpolitiet og rigspolitiets tekniske eksperter var sent lørdag aften endnu ikke færdige med at undersøge brandtomten.

Politiet formoder, at de to omkomne er identiske med ejendommens to beboere. For at fastlægge dødsårsag og identitet vil der snarest blive foretaget en obduktion begge omkomne.

Branden blev anmeldt tidligt lørdag morgen, og kvinden blev fundet ca. en time efter brandvæsnet var ankommet.

Først fundet lørdag aften

På grund af fare for at huset skulle styrte sammen kunne flere rum ikke umiddelbart undersøges, og den omkomne mand blev derfor først fundet på 1. sal i huset lørdag aften.

Politiet havde lørdag aften endnu ingen teorier om årsagen til branden, og kan derfor ikke udelukker, at der er sket en forbrydelse.

- Vi udelukket intet, men vi er endnu ikke færdige med de tekniske undersøgelser på stedet, siger politiinspektør Benny Tollestrup Jensen.

Lørdag eftermiddag ankom Beredskabsstyrelsen fra Haderslev til Vestergade i Vamdrup for at assistere med at afstive en del af bygningen, som var i fare for at styrte sammen. Eksperter fra Kriminalteknisk Afdeling blev også alarmeret, og ligeledes blev Dansk Brandteknisk Institut kaldt til ejendommen.

FacebookTwitter