Opgiver at finde halvt babylig

Overkroppen til det babylig, der blev fundet i en jordbunke i Storvorde blev heller ikke fundet på parcelhusgrunden. Dermed er den formentligt taget af et dyr, mener politiet.

Politi og Beredskabskorpset har været på overarbejde i forsøget på at finde den manglende del af babyliget. (Foto: Christine Nørgaard © P4 Nordjylland)

Den resterende del af det babylig, der blev fundet på en parcelhusgrund i den nordjyske by Storvorde er ikke til at finde.

10 værnepligtiges arbejde med at grave parcelhusgrunden var lige så nyttesløs som det tilsvarende arbejde i den grusgrav, hvor den jord, liget blev fundet i, stammede fra.

Et dyr kan være kommet først

Derfor er der ikke meget håb om at finde den lille piges overkrop.

- Sandsynligheden for, at et dyr måske har fundet resterne før os, er efterhånden store, siger politikommissær Jørgen Birger Jensen.

Den nederste del af et spædbarneliget blev fundet i et læs muldjord, der blev lagt på en parcelhusgrunden i Storvorde, der ligger sydøst for Aalborg.

Ønsker stadig nye oplysninger

Spædbarnet var omkring en uge gammelt, skønner politiets teknikere.

Ligets makabre tilstand skyldes muligvis, at det er blevet skåret over af en gravemaskine, da jorden skulle hentes til parcelhusgrunden.

Nordjyllands Politi vil fortsat gerne have henvendelser fra offentligheden, hvis der er nogen, der har oplysninger i sagen.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk