Oprah: Fortæl mig om dit danske liv

Den amerikanske tv-vært Oprah Winfrey søger folk, der bor i København til at fortælle deres by, samt hvorfor vi i Danmark er verdens lykkeligste folkefærd.

Den amerikanske tv-vært Oprah Winfrey søger københavnere på sin hjemmeside. (Foto: MARIO ANZUONI © Scanpix)

Den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey søger nu danskere, der vil hjælpe hende med at fortælle, hvorfor vi i flere undersøgelser bliver betegnet som verdens lykkeligste.

Den kendte talkshow-vært besøger i denne uge København for at støtte Chicagos kandidatur som OL-vært i 2016, og hun vil samtidig producere en halv times tv om København og Danmark.

Fortæl om København og Danmark

På Oprahs hjemmeside kan man derfor skrive til folkene bag talkshowet og melde sig til at være med i programmet:

- Bor du i København, Danmark? Vi ønsker at høre, hvorfor du elsker din by! Fortæl os om din yndlingsrestaurant, park eller aktivitet i København. Hvorfor synes du, at alle burde besøge København, og hvad burde de se der? Fortæl os om dit liv, din familie og dit hjem. Hvad gør din lejlighed eller dit hus så speciel? Vi vil også gerne vide, hvorfor du mener, at Danmark bliver betragtet som det lykkeligste sted på jorden, står der på Oprahs hjemmeside.

Københavnere, der gerne vil være med i programmet opfordres også til at vedlægge billeder af dem selv og deres familie.

Oprah er vild med København

Allerede i dag lander de første af Oprahs folk fra produktionsselskabet Harpo Productions for at begynde optagelserne, der primært vil finde sted i hovedstadsområdet.

Opgaven lyder på at lave et program, som skal forklare Oprahs seere - og dem er der mange af - hvorfor vi danskere angiveligt er det lykkeligste folkefærd i verden.

Årsagen er, at Oprahs nærmeste folk på en slags rekognosceringstur til København "faldt for Danmark".

Showet bliver vist i 145 lande verden over - og programmet om Danmark skal efter planen rulle over skærmene i USA 9. oktober.

MailFormDR: Kontakt

FacebookTwitter