Orgasmemaskine til kvinder

En amerikansk læge har opfundet en orgasmemaskine til kvinder. Orgasmatronen, som apparatet hedder, opereres ind i kvindens underliv, hvor den kan give øjeblikkelig orgasme, hvis den aktiveres. Lægen mangler kvinder til kliniske forsøg.

Nu får mænd måske snart en alvorlig konkurrent hos kvinderne -en orgasmemaskine.

En amerikansk læge - en smertespecialist - har nemlig udvikleten såkaldt Orgasmatron - et apparat, der opereres ind i kvindersunderliv.

Fidusen er, at den lille tingest kan give kvinder orgasmeøjeblikkeligt, hvis den aktiveres, skriver tidsskriftet NewScientist i sit kommende nummer.

Opdaget ved et tilfælde

Det nye apparat blev opdaget ved et tilfælde for et par år siden.Lægen behandlede en kvinde for smerter i underlivet ved atindoperere to elektroder, som sendte impulser mod smerter. Men somen overraskende sidegevinst fik kvinden orgasme. Og det fik lægentil at gå videre med sagen.

Han opdagede, at det smertestillende apparat havde en positiveffekt på kvinder, der havde kroniske sex-problemer. Så nu har hantaget patent på sin revolutionerende opfindelse.

Men én ting undrer smertespecialisten sig over. Det er, atkvinder ikke står i kø for at melde sig til de kliniske forsøg.Foreløbig har kun én kvinde meldt sig.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk