Otte politihunde leder igen efter spor i to år gammel drabssag

Gerningsmanden bag drabet på 32-årige Louise Borglit er stadig ikke fundet.

Louise Borglit var gravid i syvende måned, da hun blev dræbt i Elverparken i Herlev den 4. november 2016 omkring klokken 19. Her var hun ude og lufte sin søsters hund.

Selvom det er over to år siden, at den 32-årige gravide Louise Borglit blev dræbt af flere knivstik i Elverparken i Herlev, spøger sagen stadig.

For gerningsmanden er aldrig fundet.

Derfor leder otte politihunde i dag efter spor i Herlev, som kan lede til drabsmanden, oplyser Københavns Vestegns Politi.

- Selv om vi tidligere har haft omfattende søgning med politihunde, og drabet ligger mere end to år tilbage i tiden, vurderer vores eksperter, at det fortsat vil være muligt at finde spor, hvis gerningsmanden har afsat sådanne i tiden umiddelbart efter gerningstidspunktet, udtaler politikommissær Ole Nielsen.

Søværnets Minørtjeneste har også hjulpet politiet i sagen om drabet på Louise Borglit. Kort efter drabet blev søen i Elverparken gennemgået. (Foto: NILS MEILVANG © Scanpix)

Den fornyede søgning med politihunde sker, efter at en gruppe erfarne efterforskere fra andre politikredse siden i sommer har gennemgået hele drabssagen på ny.

Efterforskerne har lavet et såkaldt "peer review" af sagen for at finde ud af, om der har været løse ender, eller om der undervejs i efterforskningen er blevet overset vigtige detaljer.

- Vi opfordrer fortsat vidner til at kontakte os, hvis man ligger inde med viden, man ikke tidligere har delt med politiet, siger Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

Også sagen om drabet på Korsør-teenageren Emilie Meng bliver gennemgået på ny.

Her sidder op mod ti topefterforskere og kulegraver drabssagen endnu engang - noget som kom i stand efter at familien til Emilie Meng og familiens bistandsadvokat havde været til møde med justitsminister Søren Pape Poulsen.

Facebook
Twitter