Onsdag morgen mistede otte personer livet, mens yderligere 16 personer blev såret i den værste togulykke i de sidste 30 år i Danmark.
Herunder følger et overblik. Hvad ved vi? Og hvad mangler vi endnu at få styr på?
Hvad skete der?
Klokken cirka 07:35 kører et lyntog med retning mod Sjælland op på Storebæltsbroen. På vej i den modsatte retning er et godstog, der transporterer tom emballage fra Carlsberg.
Ifølge Havarikommissionens foreløbige undersøgelser rammer lyntoget en tom lastvognstrailer fra godstoget. Lyntoget må herefter foretage en hård opbremsning.
Andre ting kan dog også have ramt lyntoget, oplyser souschef for Havarikommissionen, Bo Haaning.
- Der var en tom lastvognstrailer, der sad oven på en godsvogn, der faldt af. Den har enten ramt toget, eller også er toget kørt ind i den, siger Bo Haaning.
Forreste venstre side af toget blev hårdest ramt. Det er også i denne del af toget, at størstedelen af de omkomne befandt sig, da ulykken indtraf, oplyser Fyns Politi.
Hvor mange er døde?
De første meldinger fra DSB lød på, at otte personer var kommet let til skade. Efter politiets første undersøgelser onsdag morgen blev det ændret til seks døde og 16 sårede.
Efter yderligere undersøgelser i løbet af natten korrigerede Fyns Politi på et pressemøde torsdag morgen dødstallet til otte omkomne og 16 sårede.
Her blev det også slået fast, at dødstallet ikke vil blive justeret yderligere.
Er de døde blevet identificeret?
De otte omkomne - fem kvinder og tre mænd - er alle identificeret, meddelte Fyns Politi i en pressemeddelelse fredag morgen.
De dræbte er en 28-årig kvinde fra det østlige Fyn, en 51-årig mand fra det nordlige Fyn, en 30-årig mand fra Aarhus, en 45-årig kvinde fra Odense, en 60-årig kvinde fra Odense, en 27-årig kvinde fra det centrale Fyn, en 59-årig kvinde fra Storkøbenhavn og en 30-årig mand fra Grønland.
- Ingen af de omkomne er i familie med hinanden. Alle er danske statsborgere. Deres pårørende er underrettet, lyder det fra politiet.
Hvor mange er kommet til skade?
Fyns Politi har tidligere oplyst, at der udover de otte omkomne er 16 personer, der er kommet til skade ved togulykken på Storebæltsbroen.
De 16 tilskadekomne blev alle indlagt på Odense Universitetshospital. En af dem mangler stadig at blive udskrevet, meddeler hospitalet fredag morgen.
Ingen af de tilskadekomne har på noget tidspunkt været i livsfare.
Var broen ikke lukket på grund af stormen?
Trafikken over Storbælt var på tidspunktet for ulykken onsdag morgen lukket, men kun for biltrafik.
Selvom der var kraftig blæst onsdag morgen, så registrerede Sund & Bælt ikke vindhastigheder, der nødvendiggjorde restriktioner på togdriften over Storebælt.
Hvem har ansvaret?
Var lastvognstraileren på godstoget ikke spændt godt nok fast? Spillede den kraftige vind en rolle? Var der menneskelige fejl fra lokoførere eller andre, der havde indflydelse på ulykken?
Foreløbigt er det alt sammen spekulationer, så for nuværende er det nok klogest at lytte til chefpolitiinspektør hos Fyns Politi, Lars Bræmhøj, der på torsdagens pressemøde meldte følgende ud om årsagen til ulykken.
- Det er alt for tidligt at begynde at udtale sig om de ting endnu. Det er et efterforskningsforløb, der kommer til at tage tid, siger chefpolitiinspektøren.
Hos Havarikommisionen beder man også om tålmodighed i forhold til at få svar på den præcise årsag til ulykken.
- Med en ulykke af den her størrelse kan der sagtens gå adskillige måneder eller helt op til et år, siger Bo Haaning, undersøger hos Havarikommissionen. - Vi skal indsamle alle informationer, som vedrører ulykken. Vi er simpelthen i gang med at samle et meget stort puslespil, tilføjer han.
Som en konsekvens af ulykken har selskabet DB Cargo, hvis godstog var involveret i ulykken, indstillet kørsel med denne type transporttog over Storebælt, meddelte de torsdag aften.
Hvad sker der nu?
Efter oprydningsarbejdet og undersøgelserne på ulykkesstedet genoptages den normale togdrift over Storebælt i løbet af torsdag.
Det forulykkede lyntog holder på et afskærmet område, mens den bagage, der var i toget, er i politiets varetægt og er ved at blive registreret.
Har der været lignende ulykker i Danmark?
Togulykker så alvorlige som onsdagens på Storebæltsbroen er heldigvis et særsyn, omend de dog forekommer. Seneste store togulykke var i 2002, da to S-tog kørte sammen på Holte Station.
Den største togulykke i nyere tid ligger godt og vel 30 år tilbage i tiden, hvor otte mennesker blev dræbt og 72 kvæstet, da et tog kørte af sporet ved Sorø den 25. april 1988.
Artiklen er opdateret 4. januar klokken 10 med oplysninger om, at de otte dræbte nu er identificeret. Desuden er der tilføjet flere nye oplysninger.