OVERBLIK: Seks skyderier i Albertslund denne uge

Politiet ønsker ikke at oplyse, om aftenens skyderi kan kobles til tidligere skudepisoder.

  • Det er femte gang i denne uge, at politiet rykker ud til en skudepisode i Albertslund. Foto: DRNyheder
  • Politiet har valgt at indsætte en mobilpolitistation i det område, hvor der siden natten til mandag er blevet skudt fem gange. (Foto: Ritzau Scanpix) (Foto: Københavns Vestegns Politi © Scanpix)
1 / 2

Endnu engang har et skyderi fundet sted i københavner-forstaden Albertslund. En 23-årig mand blev i aftes ramt af skud, og det er femte gang i denne uge, at politiet rykker ud til en skudepisode i byen.

Københavns Vestegns Politi centrale efterforskningsenhed ønsker endnu ikke at udtale sig om, hvorvidt skudepisoderne har sammenhæng og heller ikke, om de har relation til bandemiljøet.

Skyderi mod samme hus

Natten til mandag 2. april bliver der affyret skud mod et rækkehus i boligområdet Tranehusene i Albertslund. Samme hus er igen mål for skyderi natten til tirsdag 3. april og natten til onsdag 4. april. Der er skudhuller i væggen, og flere ruder i huset er blevet knust, men ingen personer er kommet til skade ved skyderierne.

Skudepisode på Roskildevej

Tirsdag eftermiddag 3. april bliver en tilfældig fodgænger ramt i benet, da der affyres skud fra en bil mod en anden på Roskildevej i Albertslund. En begge biler forsvinder fra stedet, og den sårede bliver bragt til skadestuen. Personen er udskrevet.

Nye midler i brug mod skyderier

Som følge af de mange skyderier indfører politiet tirsdag en visitationszone i dele af Albertslund Kommune og anholder en 19-årig mand, der mistænkes for at have forbindelse til flere af skyderierne i Albertslund. Manden er kendt af politiet i forvejen.

Visitationszone i Albertslund

I en pressemeddelelse skriver politiet, at politistationen skal give borgerne mulighed for at tage direkte kontakt, hvis de har oplysninger om skyderierne.

Samtidig skal den mobile enhed sikre tryghed blandt beboerne i området.

Sjette skydepisode på en uge

Sent torsdag aften 5. april affyres der endnu engang skud i Albertslund. Denne gang i boligområdet Bækgården. En 23-årig mand bliver ramt af skuddene, men er her til morgen udenfor livsfare.

Politiet efterlyser fredag morgen vidner i forbindelse med skyderiet, der fandt sted lige efter klokken 23. Desuden efterlyser politiet to mænd, der er set flygte fra stedet på knallert umiddelbart efter skyderiet.

I nat er der affyret yderligere fem skud mod en rækkehusfacade i boligområdet Oksens Kvarter i Albertslund. Skuddene er altså affyret kort tid efter, at en 23-årig mand i aftes blev såret af skud knap halvanden kilometer derfra.

Artiklen er opdateret med oplysningen om den sjette skudepisode.

FacebookTwitter