Overvejer sagsanlæg mod Danmarks Radio

Danmarks Radio risikerer at blive sagsøgt på grund af ensekvens i tv-udsendelsen "Det tager børn da ikke skade af", somantyder, at en tidligere børnepasser fra Morsø slår et barn. Og det gjorde hun ikke. Danmarks Radio har givet børnepasseren en uforbeholden undskyldning.

Danmarks Radio risikerer at blive sagsøgt på grund af en sekvensi DR-udsendelsen "Det tager børn da ikke skade af", skriverJyllands-Posten.

Sekvensen antyder, at Anny Jantzen, tidligere børnepasser i enpuljepasningsordning fra Morsø, slår et barn. Tirsdag kom det frem,at klippet ikke fortæller sandheden om situationen, og det fik DR'sprogramdirektør Lars Vesterløkke til at give Anny Jantzen enuforbeholden undskyldning.

Synes ikke, undskyldning er nok

- Jeg synes ikke, at en undskyldning er nok. Mange har sagt til os,at vi skal sagsøge DR, og det overvejer vi, men vi har endnu ikkeforetaget os noget. Jeg ved ikke, om min kone gider have mere medsagen at gøre, siger Jens Jantzen, der er gift med AnnyJantzen.

DR's generaldirektør, Christian S. Nissen, har ingen kommentartil et eventuelt søgsmål. Han siger, at DR vil afvente, hvad dervidere sker i sagen.

Kritikken af programmet fik onsdag DR til at udsende enpressemeddelelse. Heri beklager Christian S. Nissen sekvensen. Ipressemeddelelsen forklarer generaldirektøren, at "det er en klarfejl at indsætte det klip, fordi det giver indtryk af, at den lilledreng er blevet slået i hovedet. Og det er han ikke".

Facebook
Twitter