Parken udskyder plan om mulitarena

Der er tilsyneladende langt mellem guldmønterne på Parkens kistebund. Selskabet udskyder planerne om en ny multiarena på grund af en trængt økonomi.

Den kommende multiarena, der skal bygges ved siden af Parken (Foto: FCK © FCK)

Planerne om en ny multiarena i København bliver endnu engang udskudt. Parken Sport & Entertainment begynder først byggeriet af den nye arena i 2014.

Firmaet købte ellers grunden ved siden af Parken og Østerbro Stadion tilbage i 2007 med henblik på at bygge en kæmpe multiarena. Men siden har Parken i flere omgange fået forlænget den kommunale tidsfrist for byggestart, skriver Berlingske Tidende.

Det betyder, at der helt frem til 2014 vil være byggetomt på grunden.

Trængt økonomi driller

Det er Parkens trængte økonomi, der har skylden for det udskudte byggeri.

- Der er ingen garanti for, at økonomien i projektet vil være bedre om nogle år, men den dybeste samfundsøkonomiske krise i mange årtier gør naturligvis, at også et projekt som en arena ved Parken har specielt vanskelige grundvilkår lige nu, skriver Parkens koncernchef, Dan Hammer, til Berlingske Business.

Så er det slut.Det er tredje og sidste gang, at Parken udskyder byggeriet af multiarenaen. Kommunen og Parken har nemlig aftalt, at den uden yderligere varsel kan købe grunden tilbage, hvis Parken overskrider den nye deadline.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk